Buitenkant Salon

Al jaren een begrip
Salon William Vat is al meer dan 25 jaar een begrip in Barendrecht. In september 2015 keerde William Vat terug op zijn oude adres. Na ruim twee jaar werd het tijd voor vernieuwing. ,,De salon is aangepast naar de huidige tijd”, vertelt William over de frisse uitstraling. Bijzondere blikvangers zijn de enorme ronde spiegels, uniek in de kapsalonwereld. Dan zijn er nog de ingebouwde televisieschermen in de spiegels, een mooi staaltje moderne techniek. Uiteraard is de kenmerkende gastvrijheid en vak-manschap behouden. Het vakkundige team staat nog altijd klaar om de persoonlijke haarwensen door te nemen en te realiseren, inspelend op de nieuwste trends, ontwikkelingen en technieken. Vakbekwaamheid, het leveren van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs en de wensen van de klant zijn en blijven het belangrijkste bij Salon William Vat.


De top op schoonheidsgebied
Na de verbouwing heeft Schoonheidsinstituut PUUR | BEAUTY haar intrede genomen in het pand. Eigenaresse en huidspecialiste Marijke Vermaas heeft in twintig jaar een ruime ervaring opgebouwd. Haar instituut behoort tot de top tien van Nederland als het gaat om huidverbetering, anti-aging en

Salon Puur Beauty

figuurcorrectie. Na 18 jaar in Rotterdam-Centrum (Cosmo Beauty Center Rotterdam) heeft ze nu de stap naar Barendrecht gezet. ,,Hier kent nog lang niet iedereen mij”, zegt ze. Marijke is vastbesloten om daar snel verandering in te brengen. Zo kunnen straks ook de inwoners van Barendrecht en omgeving extra mooi de deur uit na innovatieve behandelingen met kwalitatief hoogwaardige producten en apparatuur.

 

Stralende huid en mooi figuur
In de afgelopen jaren heeft Schoonheids-instituut PUUR | BEAUTY opvallende resultaten behaald op het gebied van figuurcorrectie. De gepatenteerde slank-heidstechniek Endermologie® zorgt er onder meer voor dat de huid verstevigt en cellulitis verdwijnt. ,,Wij combineren dit graag met de InShape Afslanktherapie die ook de spieren stimuleert. Met beide therapieën, los of in combinatie, wordt het lichaam slanker in centimeters”, legt Marijke uit. Verder worden mannen en vrouwen behandeld met de prachtige producten van o.a. het merk QMS Medicosmetics, dat inmiddels wereldwijd als het beste geldt als het gaat om huidverbetering. ,,Vele BN’ers maken gebruik van deze producten en zuurstofbehandeling om de huid gezond en stralend te houden”, weet Marijke. ,,Ook pakken wij met specifieke peelings huidproblemen van binnenuit aan.”

Foto ReceptieNieuwsgierig naar de ontspannende gezichts- of lichaamsbehandelingen of op zoek naar prachtige wenkbrauwen, gekrulde wimpers, spraytan en mooie nagels? Of wordt het tijd voor een nieuw, trendy kapsel? Kom dan eens langs aan de Lindehoevelaan 24. Een gecombineerd bezoek is natuurlijk heel goed mogelijk want of je nu komt voor een Haar- of Beautybehandeling; alleen het beste is goed genoeg!

 

Logo salon William Vat

kapper William Vat en zijn team verwelkomen u graag in onze prachtige haarsalon op de middenbaan in Barendrecht.
Salon William Vat / PUUR | BEAUTY

Lindehoevelaan 24
2991 EL Barendrecht
T: 0180 618 645

Vacatures

Privacy Policy

Call Now Button